top of page

Porttelefoner

Kul att ni har hittat hit och att ni är intresserade av nya porttelefoner. Vi har hjälpt både Fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar med att installera nya porttelefoner. Vi har genom åren arbetat med flera olika system som Aptus, Vanderbilt, Axema, RCO och Din box.   

Porttelefoner olika användningsområden
Via porttelefonen ringer besökaren upp, och med hjälp av koppling till lås och passersystem kan den som svarar låsa upp dörren för besökaren. Porttelefoner finns i de flesta lägenhetshus, men också i kontorslokaler, industrilokaler och kommersiella fastigheter.

Boenderegister i porttelefonen

Utifrån ett boenderegister väljer besökaren vem som ska ringas upp. Ofta läggs ett digitalt boenderegister in i porttelefonen och visas på en digital display. Vi hjälper er med att lägga in all information gällande boendes namn i det digitala boende registret och deras eventuella telefonnummer ifall ni väljer den lösningen. Den boendes telefonnummer kommer inte att synas i displayen utan bara deras namn.

Porttelefon

Öppna upp med sin mobil eller svarsapparat?


Vi rekommenderar att porttelefonen kopplas till de boendes respektive mobil telefon så de kan öppna med hjälp av sin mobil telefon. Detta är absolut den mest prisvärda lösningen. Fördelen med en porttelefon man öppnar trådlöst via sin mobil är att man kan öppna porten då man inte är hemma. Ett alternativ är att man annars installerar svarvsapparater i respektive lägenhet.

Offert
Hör gärna av er till oss för att få ett prisförslag samt för att få referenser från tidigare projekt. Ni kan ringa oss på

040-319900 eller maila oss på info@elsyd.se

Du kanske även är intresserad av att läsa mer om passagesystem. Läs mer här.

Porttelefon
bottom of page