top of page

Hjärtstartare

Vill ni kunna rädda liv?

Det som händer under de första minuterna efter ett plötsligt hjärtstopp kan vara livsavgörande så det gäller att agera snabbt. Oerfarna användare kan genomföra alla kritiska steg i en räddningsinsats med Powerheart G5:s HLR feedback i realtid.

 

Den enkla användningen och meddelandena i användarens takt gör att livräddare på arbetsplatser och offentliga platserkan agera snabbt och säkert för att ge den drabbade bästa chansen att överleva. Ge dig själv självförtroende att agera.

Hjätstartare

Har ni funderat på att installera hjärtstartare i er fastighet

Vi på Elinstallatören syd samarbetar med en återförsäljare som säljer ”Cardiac Sciences” produkter som är världsledande inom bland annat hjärtstartare. Hjärtstartare kan exempelvis monteras upp i källaren där alla kan ha tillgång till den.

 

 

Nej, en godkänd och klassificerad hjärtstartare har inbyggda säkerhetsfunktioner som gör att det inte går att skjuta en strömstöt om patienten inte behöver det. Apparaten guidar dig genom hela förloppet. 

Krävs det en utbildning för att kunna använda hjärtstartaren?

Utbildning hjärtstartare

Vanliga frågor

Varför behöver man en hjärtstartare?

Vill ni kunna vara med och rädda liv då är en investering i en hjärtstartare en väg att gå.
Det som händer under de första minuterna efter ett plötsligt hjärtstopp kan vara livsavgörande så det gäller att agera snabbt. Har man en hjärtstartare i närheten så kan det göra skillnad. Kontakta gärna oss för mer information.

Var i fastigheten ska man installera hjärtstartaren?

Kan vem som helst använda en hjärtstartare?

Ja, det stämmer. En godkänd och klassificerad hjärtstartare har inbyggda säkerhetsfunktioner som gör att det inte går att skjuta en strömstöt om patienten inte behöver det. Apparaten guidar dig genom hela förloppet. Vi skulle vilja säga att det viktigaste är att man har en.

Placering av hjärtstartaren får man nästan göra på plats för att få en uppfattning var den kommer att sitta bäst, dels ifrån installations perspektiv men samt att den ska vara lättillgänglig för de boende.

bottom of page