top of page

Passersystem

Kul att ni har hittat hit! Vi har genom åren arbetat med flera olika system som Aptus, Vanderbilt, Axema, RCO och Din box. Vi har hjälpt både Fastighetsägare samt Bostadsrättsföreningar med installation av nya passersystem och porttelefoner. Ta gärna kontakt med oss, så kommer vi gärna ut på ett plats besök för att se vilka lösningar vi kan erbjuda till er.

 

Ett passersystem är ett modernt låssystem som styrs elektroniskt. Istället för vanliga nycklar används nyckelbrickor/taggar.

Vad är ett passersystem?

Passersystem läsare

Passersystem höjer säkerheten

Ett passersystem i kontor, flerfamiljshus, industri eller annan fastighet med behov av tillträdeskontroll hindrar obehöriga från att ta sig in, eftersom dörrar hålls låsta. Borttappade nyckelbrickor kan enkelt spärras och då återfår passersystemet hela sin säkerhet.

 

Ett passersystem är smidigt, både för den som ska passera genom en dörr och för fastighetsägaren som ska underhålla systemet. Ett passersystem är också enkelt att tillgänglighetsanpassa för rörelsehindrade.

Passersystem förenklar användandet

Aptus läsare

Passersystem är kostnadseffektivt

Ur drift- och underhållssynpunkt är ett passersystem det mest kostnadseffektiva låssystem man kan ha. Justeringar av ett passagesystem är mycket billigare än i ett mekaniskt låssystem.

Om en nyckelbricka försvinner behöver ni inte byta hela låssystemet, utan bara spärra den aktuella brickan.
 

 

Hör gärna av er till oss för att få ett prisförslag. Ni kan ringa
oss på 040-319900 eller maila oss på info@elsyd.se

Du kanske även är intresserad av att läsa mer om porttelefoner. Läs mer här.

Offert

Läsare Vanderbilt

Vanliga frågor

Vad är ett passersystem?

Ett passersystem är ett modernt låssystem som styrs elektroniskt. Istället för vanliga nycklar används nyckelbrickor/taggar.

Hur fungerar ett passersystem?

Ett passersystem använder tagg eller kod för att ge tillträde till byggnaden. Systemet loggar alla tillträden, vilket ger en översikt över vem som har varit i byggnaden och när.

Vilka passersystem rekommenderar ni?

Det finns flera olika passersystem, vi arbetar med de flesta märkena. Det vi rekommenderar är att vi först kommer ut på plats för att se vilket system som skulle passa er fastighet bäst.

Vad händer vid stulna passerkort?

Förlorade eller stulna passerkort kan snabbt och enkelt avaktiveras i systemet, vilket förhindrar obehörig åtkomst. Nya kort kan utfärdas utan att behöva byta lås, vilket är både tidseffektivt och kostnadseffektivt.

Behöver passersystemet underhållas?

Underhåll är viktigt för att säkerställa att passersystemet fungerar korrekt. Detta inkluderar att uppdatera mjukvara, kontrollera hårdvara och säkerställa att alla komponenter fungerar som de ska.

Kan man installera passersystem och porttelefoner samtidigt?

Oftast brukar man installera både porttelefoner och passersystem samtidigt.
Vid installation av porttelefoner har du oftast ett passersystem inkopplat för att kunna öppna dörrar till entrer samt källare och vindsdörrar och övriga utrymmen med din tagg.
Läs mer om detta på vår hemsida under rubriken tjänster.

Vad händer om det blir strömavbrott?

De flesta passersystem har backup-batterier som säkerställer att systemet fungerar under strömavbrott.

bottom of page