top of page

Digitala info tavlor

En digital informationstavla brukar vanligtvis monteras innanför entré, så den är lätt tillgänglig för alla de boende. Digitala skärmar gör det mer effektivt att kommunicera till boende och ett bra verktyg när man vill nå ut med ett budskap. Fördelen är att det förenklar kommunikationen och gör att de boende får den senaste information samt att arbetet blir mer effektivt.

Är ni exempelvis en bostadsrättsförening/fastighetsägare, då slipper ni gå runt och sätta upp nya lappar varje gång ni vill ut med ny information, istället lägger ni enkelt ut informationen via den digitala informationstavlan. Uppdateringen av texten sköter ni via er dator.

Digitala informationstavlor

Vad kan man använda informationstavlan till?

De boende kan se aktuell information från styrelsen/fastighetsägaren. Det finns en uppdaterad lista med de boende och lägenhetsnummer. De kan också användas som ett inloggningssystem där användare kan logga in och boka allmänna utrymmen som till exempel gillestuga eller tvättrum.

 

Offert
Ni är välkomna att höra av er till oss för mer information samt för att få ett prisförslag. Ni kan ringa oss på: 040-319900 eller maila oss på: info@elsyd.se

Digitala informationstavlor
bottom of page