top of page

Digitala info tavlor

En digital informationstavla brukar vanligtvis monteras innanför entré, så den är lätt tillgänglig för alla de boende. Digitala skärmar gör det mer effektivt att kommunicera till boende och ett bra verktyg när man vill nå ut med ett budskap. Fördelen är att det förenklar kommunikationen och gör att de boende får den senaste information samt att arbetet blir mer effektivt.

Är ni exempelvis en bostadsrättsförening/fastighetsägare, då slipper ni gå runt och sätta upp nya lappar varje gång ni vill ut med ny information, istället lägger ni enkelt ut informationen via den digitala informationstavlan. Uppdateringen av texten sköter ni via er dator.

Digitala informationstavlor

Vad kan man använda informationstavlan till?

De boende kan se aktuell information från styrelsen/fastighetsägaren. Det finns en uppdaterad lista med de boende och lägenhetsnummer. De kan också användas som ett inloggningssystem där användare kan logga in och boka allmänna utrymmen som till exempel gillestuga eller tvättrum.

 


Ni är välkomna att höra av er till oss för mer information samt för att få ett prisförslag. Ni kan ringa oss på: 040-319900 eller maila oss på: info@elsyd.se

Offert

Digitala informationstavlor

Vanliga frågor

Varför ska man installera digitala informations tavlor?

Digitala skärmar gör det mer effektivt att kommunicera till boende och ett bra verktyg när man vill nå ut med ett budskap. Fördelen är att det förenklar kommunikationen och gör att de boende får den senaste information samt att arbetet blir mer effektivt.

Hur påverkar installationen av digitala infotavlor fastigheten och boende? 

Installationen innebär att informationstavlorna monteras oftast i entrén. Det kommer att bli en del kabeldrganing från elcentral nere i källare upp till entre plan. Arbetet i det stora hela bör inte påverka de boende. Vi planerar arbetet noggrant samt har en bra dialog med kunden.

Hur säkerställs att endast behöriga personer kan uppdatera informationen på infotavlorna? 

Säkerhetsfunktioner som lösenordsskyddade inloggningar och användarroller kan konfigureras för att säkerställa att endast behöriga personer kan uppdatera innehållet på infotavlorna. Detta skyddar mot obehörig åtkomst och felaktig information.

Vilka funktioner kan digitala infotavlor erbjuda? 

Digitala infotavlor kan visa allt från textmeddelanden och nyheter till väderprognoser, viktiga meddelanden och nödsituationer. De kan också integreras med kalenderfunktioner för att visa kommande möten och händelser, samt möjliggöra interaktiva funktioner.

Vad krävs för att underhålla digitala infotavlor? 

Det krävs viss underhåll och kontroller för att säkerställa att skärmarna fungerar korrekt och att mjukvaran är uppdaterad. Vissa system erbjuder fjärrövervakning och support, vilket gör att många problem kan lösas snabbt och utan fysisk närvaro.

Hur lång är livslängden på digitala infotavlor? 

Livslängden på digitala infotavlor varierar beroende på kvalitet och användning, men de flesta skärmar är designade för att hålla i minst 5-10 år med korrekt underhåll. Regelbundet underhåll och uppdateringar kan förlänga systemets livslängd ytterligare.

bottom of page