top of page

Tvättstugebokning

Elektronisk bokning av tvättstuga eller andra lokalerFörutom en digital info tavla kan man även sätta upp en separat ”Tvättstugebokning” som monteras upp vanligtvis utanför tvättstugan.

Ett elektroniskt bokningssystem för tvättstugan tillåter en god översikt över lediga tider och snabb och enkel bokning och avbokning med ett knapptryck, var du än är. En bokningstavla i tvättstugan ökar både säkerheten och underlättar för alla som använder tvättstugan.

 

Tvättstugebokning kan även ses som ett komplement till våra passersystemslösningar för en hel fastighet. Men vi installerar även elektronisk bokning för enskilda utrymmen om ni önskar det. Boka tvättid online eller via bokningstavlan. 

Bokningen ske direkt via tvättstugans bokningstavla som monteras på väggen i närheten av tvättstugan. Med hjälp av sin nyckelbricka verifierar användaren sin behörighet och väljer sen önskat pass för bokning. Det går även utmärkt att boka tider via webben på sin dator, surfplatta eller mobil. Det gör det väldigt användarvänligt och smidigt för de boende.

Tvättstugebokning

Går det även att boka bastu och samlingslokal?

Självklart går det! Tvättstugebokning må vara det vanligaste användningsområdet för denna bokningstjänst. Men samma system lämpar sig utmärkt även för bokning av andra gemensamma lokaler, såsom föreningens samlingslokaler, bastu och övernattningslägenheter.

 

Hur sker tillträde till boka lokal?

Dörrarna in till tvättstugan, eller annan bokad lokal, kan styras så att endast den som bokat kan öppna dem. Genom att begränsa tillträdet ökar säkerheten och tryggheten. Risken att tvätt stjäls i tvättstugan minskar. Risken att obehöriga tar sig in i den bokade samlingslokalen minskar också.

 

Offert

Ni är välkomna att höra av er till oss för mer information samt för att få ett prisförslag. Ni kan ringa oss på: 040-319900 eller maila oss på: info@elsyd.se

Bokningssytem
bottom of page