top of page

Passersystem

Kul att ni har hittat hit! Vi har genom åren arbetat med flera olika system som Aptus, Vanderbilt, Axema, RCO och Din box. Vi har hjälpt både Fastighetsägare samt Bostadsrättsföreningar med installation av nya passersystem och porttelefoner. Ta gärna kontakt med oss, så kommer vi gärna ut på ett plats besök för att se vilka lösningar vi kan erbjuda till er.


Vad är ett passersystem?
Ett passersystem är ett modernt låssystem som styrs elektroniskt. Istället för vanliga nycklar används nyckelbrickor/taggar.

Passersystem läsare

Passersystem höjer säkerheten
Ett passersystem i kontor, flerfamiljshus, industri eller annan fastighet med behov av tillträdeskontroll hindrar obehöriga från att ta sig in, eftersom dörrar hålls låsta. Borttappade nyckelbrickor kan enkelt spärras och då återfår passersystemet hela sin säkerhet.

Passersystem förenklar användandet

Ett passersystem är smidigt, både för den som ska passera genom en dörr och för fastighetsägaren som ska underhålla systemet. Ett passersystem är också enkelt att tillgänglighetsanpassa för rörelsehindrade.

Aptus läsare

Passersystem är kostnadseffektivt

Ur drift- och underhållssynpunkt är ett passersystem det mest kostnadseffektiva låssystem man kan ha. Justeringar av ett passagesystem är mycket billigare än i ett mekaniskt låssystem.

Om en nyckelbricka försvinner behöver ni inte byta hela låssystemet, utan bara spärra den aktuella brickan.
 

Offert
Hör gärna av er till oss för att få ett prisförslag. Ni kan ringa
oss på 040-319900 eller maila oss på info@elsyd.se

Du kanske även är intresserad av att läsa mer om porttelefoner. Läs mer här.

Läsare Vanderbilt
bottom of page