top of page

Brandlarm

Fastighetsägaren har ett ansvar att se till att det finns brandlarm och röklarm i fastigheten. Komponenterna i ett brandlarm som är vanligast är en centralapparat och detektorer som reagerar om fastigheten fylls med rök och ifall temperaturen ökar snabbt.

Det är därför oerhört viktigt med god brandsäkerhet för att upptäcka brandfara i god tid så att den kan släckas samt att skadorna begränsas. Brandlarmen bör monteras av kvalificerade elektriker. Våra elektriker är behöriga och kan hjälpa till med detta.

Brandlarm central

Projekt:
Ett vanligt projekt för oss är att vi hjälper en bostadsrättsförening eller fastighetsägare med att installera ett nytt brandlarmsystem.

Det vanligaste är att vi hjälper till med att installera nya branddeckare, sirener, larmtryckknappar, brandlarmstablå samt en brandlarmscentral till vind och källare i fastigheten.

Branddeckare

Service och underhåll

Brandvarnare bör få kontinuerligt underhåll. Efter installation av ett nytt brandlarmsystem erbjuder vi ett serviceavtal på anläggningen, där det ingår underhåll av era nya anläggning årligen samt att vi rycker ut ifall något skulle hända.

Offert
Ni är välkomna att höra av er till oss för mer information samt för att få ett prisförslag. Ni kan ringa oss på: 040-319900 eller maila oss på: info@elsyd.se

Brandlarmssiren
bottom of page